Vi har förhandsbokat ett antal rum inför konferensen. I bekräftelsen på din anmälan finns mer information om hur du bokar dem. Rummen finns bokningsbara fram till den 9 oktober. Därefter bokas rum i mån av plats. OBS! att du som deltagare själv bokar och betalar rummen.

Scandic Grand Örebro

Scandic Grand Örebro

Du bor intill Conventum med stadens attraktioner inom gångavstånd. Bubbelpoolen och middag i vår restaurang toppar dagen. När du bor hos oss kan du träna i vårt gym och varva ned i vår jacuzzi och till frukost kan du testa din talang att grädda våfflor.

Elite Stora Hotellet Örebro

Elite Stora Hotellet Örebro

I en anrik byggnad från 1858, vackert belägen mitt i city intill Svartån och Örebro Slott erbjuder vi 133 moderna rum och unika fest- och konferensmöjligheter för upp till 300 personer.

Best Western City Hotel Örebro

Best Western City Hotel Örebro

Hotellet är beläget nära såväl Conventum Konferens/Kongress & Arena men även inom bekvämt promenadavstånd från Örebro slott och Wadköping samt Behrn Arena.

Clarion Hotel Örebro

Clarion Hotel Örebro

Clarion Hotel Örebro erbjuder en internationell miljö präglad av konst, musik och modern design – en dynamisk mötesplats som genomsyras av kreativitet och inspiration. Välkommen på konferens, en mysig weekend eller bara för att koppla av.

Clarion Collection Hotel Borgen

Clarion Collection Hotel Borgen

Hotellpärlan Clarion Collection Hotel Borgen ligger mitt i Örebro, precis vid Svartån. Här bor du i en anrik byggnad från 1800-talet, med allt som staden har bjuda på runt hörnet.