Dagsfärsk energiöverblick
25 oktober 2017
Dagsfärsk energiöverblick

På årets energikonferens finns som vanligt ett smörgåsbord av intressanta föredrag med något för alla. Vi är särskilt stolta över årets värdföretag, Örebrobostäder, som kommer bjuda på flera intressanta inslag och studiebesök – exempelvis kring nya förhållanden på energimarknaden och vad bostadsföretaget kan erbjuda energiföretaget.
Du får också en dagsfärsk energiöverblick i frågor som påverkar bostadsbolagen; vad händer gällande EU:s vinterpaket och energidirektiven (bland annat kring frågan om individuell mätning och debitering av värme), nära noll energireglerna för nyproduktion och Energimyndighetens framtagande av sektorsstrategi för energieffektivisering.
Vi ska givetvis också summera, dra lärdomar och fira Skåneinitiativet där vi i allmännyttan tillsammans gjort stor skillnad. Konferensen ger också en teaser av Allmännyttans klimatinitiativ – ett nytt energi- och klimatinitiativ som drar igång under nästa år.
Hoppas vi ses!

/Therese Rydstedt, energiexpert på SABO

Fler aktualiteter