Nu presenterar vi programmet till årets energikick!
18 september 2017
Nu presenterar vi programmet till årets energikick!

Programmet innehåller både kända och okända talare från allmännyttan samt inspiratörer utifrån. Utöver spännande seminarier och föreläsningar så planerar vi i år för ett stort firande av Skåneinitiativet. Vi arbetar också med det nya Klimatinitiativet som kommer att presenteras under konferensen.

Tips ur programmet:
Christina Lindbäck hållbarhetschef på NCC kommer berätta om vad byggentreprenören kan leverera ur ett energi och klimatperspektiv och hur allmännyttan kan ställa tuffare krav i upphandlingarna. Läs mer här.

Ett annat spännande seminarium är det då Christer Kilesjö och Niklas Christensson från Eksta Bostads AB kommer att berätta om hur de flyttar solel mellan två hus – en förskola och ett flerbostadshus. Hör hur de utifrån ett likströmsnät mellan byggnaderna och batterilagring i undercentralen flyttar elen dit den behövs som mest. Läs mer här.

Det ska bli jättekul att ses på årets Energikick – vi rullar ut röda mattan och bjuder in till riktigt god galastämning.

Välkommen!

Fler aktualiteter